Tren deraiat între Mărișelu și Domnești! Traficul feroviar, oprit

658

Un automotor cu trei vagoane CFR, în care nu erau călători a deraiat pe o magistrală de cale ferată în județul Bistrița-Năsăud. Incidentul nu s-a soldat cu victime, însă traficul feroviar a fost oprit.

Traficul feroviar este oprit pe magistrala de cale ferată 400, întrucât un automotor fără călători, care se deplasa pentru a fi supus unor reparaţii, a deraiat între Mărișelu şi punctul de oprire Domneşti, aproape de pasaj,  în judeţul Bistriţa-Năsăud, transmite ISU Bistrița-Năsăud. Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Trenul implicat in incident este un automotor cu 3 vagoane care apartine de CFR, se deplasa pe ruta Satu Mare – Brașov.

În tren se afla doar mecanicul de tren. Au deraiat osiile 5 si 6, situate aproximativ la mijlocul garniturii, conform informațiilor primite de la fata locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Din ultimele informații, se actionează pentru repunerea trenului pe calea ferată. Din cauza incidentului, două trenuri de calatori sunt anulate, iar în momentul de față se caută rute alternative pentru celelalte trenuri de călători. În sprijinul echipei de lucrători aparținând CFR, a fost trimis echipajul de descarcerare grea din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița.

1 COMENTARIU

  1. Veniti numa si vedeti cum balanseaza trenurile pe calea ferata Bistrita-Bargaie… de parca-s niste barci pe valuri… gata…gata sa sara de pe linie , cum suna buloanele de prindere la traversele tot putrezite … Efectiv nu inteleg de ce nu se inchide aceasta linie pana la refacere ori desfiintzarea ei totala, ca efectiv circula 4 trenuri pe ea in 24 de ore si alea mai mult goale de calatori , si nimic altceva …
    Cred ca se asteapta sa fie o catastrofa si abia atunci sa se intervina . Si cate astfel de cai sunt efectiv uzate moral peste limita admisa … !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here