Treisprezece copii au fost ținuți captivi chiar de părinții lor. Unii dintre ei erau legați de paturi

274

Un bărbat şi o femeie au fost arestaţi pentru că şi-ar fi ţinut captivi cei treisprezece copii ai lor într-o locuinţă din statul american California, unii dintre aceştia fiind găsiţi legaţi de paturi, a anunţat poliţia, informează site-ul postului CNN, potrivit mediafax.ro

180115180251-california-13-held-captive-mugshot-exlarge-169

sursa foto: CNN

O fată a reuşit să evadeze din casă şi a sunat la poliţie, afirmând că cei 12 fraţi şi surori ai ei erau ţinuţi captivi de părinţii lor. Tânăra de 17 ani „părea să aibă doar 10 ani şi era uşor emaciată”, a mai precizat poliţia.

Autorităţile au transmis că în locuinţă au descoperit alte 12 victime, care păreau „să sufere de malnutriţie şi erau foarte murdare”. Cu toţii păreau minori, astfel că poliţiştii au fost surprinşi să afle că şapte erau adulţi. Unele victime erau legate de paturi „în întuneric”, a adăugat poliţia.

Victimele au între 2 şi 29 de ani, a comunicat Departamentul de Poliţie al Comitatului Riverside, precizând că au fost spitalizate.

180115211915-02-turpin-file-exlarge-169

Părinţii au fost arestaţi, fiind puşi sub acuzare pentru tortură şi comiterea de abuzuri la adresa copiilor.

1 COMENTARIU

  1. Doara betegi microcipuri , virusati si dusi cu capul, din tot felul de secte … religioase… sau aiurea, exista peste tot, nu numai aici la noi, numai ca noi stim cum sa-i scoatem in evidenta in mod deosebit, asa sa ne facem de tot ca.ca.tul peste tot , sa aparem in ochii lumii ca niste „recent cazuti din copaci”… desi pe multe „meleaguri” … multi sunt inca tot „acolo”… !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here