Începând cu data de 18 septembrie, scenariul de funcționare se schimbă în trei unități de învățământ din județul Bistrița-Năsăud, informează Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

Într-un comunicat de presă, CJSU precizează că a adoptat Hotărârea nr. 24/17.09.2020, care cuprinde câteva modificări cu privire la scenariile de funcționare care se aplică în cazul a trei unități școlare.

”Se va aplica scenariul 1 (verde) – participarea zilnică la cursuri, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție – pentru elevii claselor V-VIII ai Școlii Gimnaziale „Artemiu Publiu Alexi” Sângeorz-Băi și pentru elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 Rebra. De asemenea, se va aplica scenariul 2 (galben) la nivelul învățământului preșcolar, la Liceul creștin LOGOS Bistrița. Hotărârea intră în vigoare începând de astăzi, 18 septembrie”, precizează CJSU Bistrița-Năsăud.

Totodată, sursa citată mai completează că, având în vedere situaţia epidemiologică în dinamică, astfel de analize se vor face ori de câte ori situaţia o va impune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here