Trei turişti, blocaţi pe drumul dintre Şanţ şi Alpina Blazna! Cine a intervenit să-i salveze

229

Jandarmii montani din Rodna au intervenit miercuri seara în sprijinul a trei bărbați care se deplasau din Bistrița către Complexul Turistic Alpina Blazna.

Proaspăt întorși din străinătate, turiștii nu cunoșteau faptul că acest complex este momentan închis pentru renovare și au pornit către cota 1.100 m. Având în vedere faptul că drumul de acces în zonă nu a mai fost curățat, cei trei nu au reușit să ajungă la destinație, ba mai mult la un moment dat, s-au împotmolit la aproximativ 5 km de comuna Șanț și la 2 km de destinație. Ca urmare, aceștia au sunat un vechi prieten, care locuia în zonă să-i solicite ajutorul. Acesta din urmă a apelat la jandarmii montani care au intervenit imediat în sprijinul celor trei barbați.

Din fericire, jandarmii montani au reușit să intervină la timp în sprijinul acestora iar cei trei se află acum în siguranță pe drumul spre casă. Cei trei bărbați muncesc în străinătate și sunt din Bistrița.

1 COMENTARIU

  1. Alti na.rozi care umpla telelei prin padure ?! Io i-as salva, ca asa-i omeneste , dar i-as pune sa plateasca toate aceste actiuni… sa se invete minte si sa se gandeasca de multe ori cand vor sa plece asa, telelei si haihui , aiurea prin locurile izolate si inafara comunitatilor „normale ” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here