Trei prizonieri români închişi în penitenciarul Sollicciano din Florenţa au evadat luni seara. Cei trei români au ajuns în închisoare după o serie de furturi, relatează cotidianul italian La Nazione, citat de Mediafax.

 

Deţinuţii au profitat de faptul că o porţiune de zid era nesupravegheată, accesul în zonă fiind interzis. Ei ar fi trecut de zidul închisorii folosind mai multe cearşafuri legate între ele după ce au rupt barele, scrie La Nazione.

Cei trei deţinuţi, Ciocan Dănuţ Costel, Bordeianu Costel şi Doncin Constantin Cătălin, făceau parte dintr-o reţea de crimă organizată, specializată în furturi de bijuterii, telefoane, tablete sau maşini puternice, acţiunile fiind fulgerătoare cu o durată medie de circa 1 minut şi jumătate. Această reţea era compusă din 25 de oameni, toţi români.

Evadarea românilor a fost remarcată după aproximativ o jumătate de oră. Este posibil ca cineva să-i fi aşteptat cu o maşină, scrie surs citată.

 

sursa foto: ilsitodifirenze.it

 

1 COMENTARIU

  1. Pai sa ne steptam sa ne „impuste ei pe noi „… daca noi nu suntem instare sa le tragem un „glontz in scafarlie ” la toti go.zerii si nemernicii astia, care ne denigreaza tzara si ne compromit fel si chip in relatiile cu strainatatea !!! Oare cine-i ” prostalaul” … ?
    Sa fie dupa mine, in secret, as crea un organism, care sa-i identifice , sa-i urmareasca si sa-i impuste pe toti , FARA MILA ! Ce atatea „drepturile hotzului, ale talharului si criminalului”… ale „teroristului” sau ale oricui, numai ale VICTIMELOR si/sau ale OAMENILOR CINSTITI … BA ?! De aia se intampla asa ceva, pentru societatea in care traim, nu este ferma si este mult prea toleranta cu ei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here