Trei posturi de ofițeri prin încadrare directă, scoase la concurs de IPJ B-N

343
Sursa fotografiei Dc News

În Poliția bistrițeană au fost scoase la concurs prin încadrare directă trei posturi de ofițer. Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, până pe 13 septembrie 2018.

 

Potrivit IPJ B-N, persoanele care își doresc o carieră în poliție se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea celor 3 posturi de ofițer, scoase la concurs prin încadrare din sursă externă.
Astfel, dintre cele trei posturi: două sunt în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, iar unul în cadrul Serviciului Criminalistic (psiholog expertize și constatări tehnico-științifice).
Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, până la data de 13 septembrie 2018, între orele 10-14.00. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.  
Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here