Trei firme de prelucrarea și comercializarea lemnului de pe Valea Bârgăului au fost controlate joi de polițiștii din cadrul Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 16.000 lei și au confiscat aproape 46 mc de material lemnos.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice, fiind în continuarea cercetărilor efectuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală și fals informatic, în colaborare cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au efectuat un număr de 3 controale la societăți comerciale de pe Valea Bârgăului, care au ca obiect de activitate prelucrarea  și comercializarea materialelor lemnoase.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat 4 sancțiuni contravenționale conform Legii 171/2010 în valoare de 16.000 lei, totodată fiind confiscată cantitatea de 45,615 mc material lemnos în valoare de 12.036 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here