Trei din cele 101 persoane izolate și monitorizate la domiciliu de către echipele DSP Bistrița-Năsăud au călătorit, la reîntoarcerea din Italia, în același autocar cu bărbatul din Suceava, confirmat miercuri cu coronavirus.

Toate persoanele care s-au reîntors din Italia cu același autocar în care s-a aflat și bărbatul de 71 de ani din Suceava, confirmat cu coronavirus, miercuri, sunt sub atenta supraveghere a autorităților din județele în care au domiciliile.

Conform surselor Gazeta de Bistrița, în același mijloc de transport s-au aflat și trei persoane din Bistrița-Năsăud. Acestea sunt acum izolate la domiciliu și monitorizate, iar conform surselor noastre, li s-au prelevat probe, care să confirme sau să infirme suspiciunile. 

Contactate de Gazeta de Bistrița, autoritățile nu au vrut să ofere detalii, pentru a „nu panica cetățenii”. 

„Cele trei persoane nu au manifestări virale și sunt monitorizate la domiciliu”, este singura declarație oferită de prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha.

Potrivit Ziarul.BN (vezi AICI), una dintre persoane ar fi din comuna Șieu, iar o alta, posibil din zona comunei Maieru.

1 COMENTARIU

  1. Trebuia opritzi la granitza si „azvarlitzi ” inapoi de unde au venit . Sa se duca la spitalele alora unde au contribuit cu bani , nu … care cum o ” patzeste ” fuge in Romania, sa-i tinem si sa-i tratam noi, pe banii nostri publici la care ei nu contribuie cu absolut nimic ! Mai mult ne mai si ” importa ” tot felul de virusi… si ni-i aduce ” acasa ” … nu cumva sa n’avem si noi … !
    Stupid people !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here