Captură record pentru procurorii Bistriţeni 17 kg de canabis şi cocaină

1474

Procurorii DIICOT au prins joi trei bărbaţi la Punctul de Trecere al Frontierei Borş, imediat după ce aceştia au trecut graniţa din Ungaria în România cu un autoturism, în care se aflau ascunse 17,6 kg canabis şi 354,3 grame cocaină.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud pe baza mandatelor de aducere, fiind suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri, introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de risc şi de mare risc.

Ulterior, procurorii au efectuat 10 percheziţii domiciliare, fiind descoperite alte cantităţi de droguri – canabis şi cocaină, care au fost ridicate în vederea cercetărilor.

De asemenea, au fost descoperite şi indisponibilizate sume de bani, bijuterii, aparatură electronică (telefoane mobile, laptop-uri), despre care există date că au fost folosite la săvârşirea infracţiunilor sau provin din săvârşirea acestora sau din valorificarea produsului infracţional, precum şi 3 autoturisme bănuite că ar fi fost folosite la comiterea faptelor.

Cei trei inculpaţi prinşi în flagrant, precum şi un al patrulea au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi vineri la Tribunalul Bistriţa-Năsăud cu propunerea de arestare preventivă.

2 COMENTARII

  1. Pai din poza se vede ca infractorii sunt de la Politia de Frontiera ? Mai sa fie … ! Pthiu … drace !!! Pai na-au decat sa-i f… de sa le mearga fulgii !

  2. Vaaaiii… ! Subofiterii acestia… ( sau agenti … cu grad similar … ) ne fac de tot c*catul peste tot , atat la Politia nationala, de frontiera, Locala sau dr.acu mai stie cate feluri de politie , sau jandarmerie este !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here