FOTO: ARHIVĂ

Un bărbat din comuna Livezile a fost prins, luni, de poliţiştii bistriţeni, transportând câteva sute de litri de băuturi spirtoase fără a avea documente justificative. Întreaga cantitate de alcool i-a fost confiscată şi în plus s-a ales şi cu dosar penal.

 

Potrivit IPJ BN, ieri, 16 octombrie a.c., în urma unor controale în traficul rutier, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 49 ani, din Livezile, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin localitate, în care transporta cantitatea de 360 litri de băuturi spirtoase, fără a avea documente legale de proveniență.

Cantitatea de 360 litri de băuturi spirtoase a fost indisponibilizată în vederea confiscării.

„În cauză, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii constând în deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, faptă prevăzută de art. 452, alin.1, litera H, din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal”, precizează sursa citată într-un comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here