Primarul orașului Sîngeorz Băi, Traian Ogâgău, critică în două postări pe Facebook, două firme importante – Mis Grup și Nord Conforest Cluj – din cauza lucrărilor de proastă calitate pe care acestea le execută în orașul stațiune.

Astfel, edilul sîngeorzan este nemulțumit de calitatea lucrărilor efectuate de Mis Grup, de amenajarea pistelor pentru cicliști de-a lungul Someșului Mare și anunță că va cere o expertiză externă pentru a evalua calitatea lucrărilor pentru care nu este dispus să semneze recepția finală.

Traian Ogâgău spune că nu s-a făcut o fundație pentru lucrare, existând riscul ca aceasta să nu reziste.

„Indiferent că este vorba de MIS GRUP CONSTRUCȚII sau orice altă firmă, diriginții de șantiere și noi avem obligația de a veghea la calitatea lucrărilor. O să solicităm o expertiză externă pentru a evalua lucrările. Sângeorzenii merită lucruri de calitate! Vom reveni cu amănunte!”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

La câteva ore distanță, Traian Ogâgău aduce critici unei alte firme, Nord Conforest din Cluj-Napoca, ce execută lucrările de amenajare a zonei de promenadă de pe Valea Borcutului și de asfaltare străzi în Sîngeor Băi, proiect în valoare de aproape 17 milioane lei.

„Nu vă mai bateți joc de sângeorzeni!!!Comisie externă de evaluare și aici.Am făcut nenumărate demersuri oficiale și către firma NORDCONFOREST CLUJ și tot bătaie de joc, este inadmisibil!”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Ambele firme fac parte din anturajul tov. Moldovan de la Prefctura… Probabil ca la Sg. Bai nu au cotizat satisfacator in contul primarului…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here