Traian Băsescu, despre Kovesi: Du-te femeie și spune ce ai de spus. În fața procurorului și public. Apără-te

370Fostul președinte Traian Băsescu îi reproșează fostului șef DNA, Laura Codruța Kovesi, că nu merge în fața procurorilor și a opiniei publice să se apere și face o greșeală dând impresia că fuge de justiție. Totodată, Băsescu spune că Augustin Lazăr ar trebui să o sfătuiască mai bine.

„Dânsa nu trebuie să fie ostilă justiției. După mine, a greșit și mediatic. Trebuie să spună da, <>. Al doilea lucru. Are prezumția de nevinovăție, de aceea până va fi găsită vinovată de o instanță de judecată, ar trebui măcar să nu îi împiedicăm acest parcurs, pentru că e o poziție importantă. Eu așa aș judeca lucrurile. E adevărat. Sunt unii care spun – ea cui i-a acordat prezumția de nevinovăție? Deci ar trebui să nu se prevaleze exact de lucrurile astea și să pună cu demnitate – da, mă duc în fața procurorului. Până la urmă e colega dânsei care o anchetează. Cum să nu ai încredere în justiție”, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

„Dânsa trebuie să fie foarte deschisă și nu să dea impresia că fuge exact de justiție. Cred că dacă află ce am spus poate reflectează. Du-te femeie și spune ce ai de spus. Și în fața procurorului și public. Dar apără-te”.

Întrebat de situația de la Parchetul General, cu cenzurarea comunicatelor de presă ale Secției de Investigare a Magistraților, de către biroul de presă al instituției, Băsescu a afirmat: „E în neregulă dezinformarea. Adică a tăiat numele. Aduceți-vă aminte cu ce detalii se dădeau – inculpatul X care a făcut un prejudiciu de 300 milioane de euro. Sper să nu meargă până la punctul în care să se decredibilizeze. El, ca procuror mai bătrân și hârșâit, ar trebui să îi spună – <>, Refuzând procurorul nu faci decât să creezi câmp de dezbatere în continuare”, a mai spus fostul președinte.2 COMENTARII

  1. Pai…. NU ? Daca n-aveti ” matreatza „… de ce va e frica si va .. ” coditzi ” ? Va ducetzi acolo, va trag aia o ” paruiala zdravana „… precum o faceati si dumneavoastra celor la care le-ati tras-o la „sesizarea din oficiu ” sau la „plangerea calomnioasa „dezincriminata politic in mod expres… cand erati acolo… dupa care , va „piaptana” frumos, va „dau cu zambilutze ” si iestzi ca si noua ( daca n-aveti matreatza ) !
    Dupa aia… nimeni nu se supara daca UE si AMERICA… va primesc cu ” tentaculele ” larg deschise ! Dumneavoastra le-ati tras palme ” iepurilor , ori cu ori fara basca ” ( stiti bancul ) … pe cand cei care va cheama acolo, vor sa va puna in scaun ( sper ca nu cu rotile ) ” ori cu … ori fara basca ” . Cred ca banuiti dumneavoastra ( si stim si noi foarte bine ) DE CE !
    Pai are dreptate domnul ex presedinte Basescu , ptr ca si d.lui a ” avut matreazta ” si frizura intr-o parte … asa… alandala … da acuma-i „toaletat „… chel si nu mai ” are nici o treaba ” cu asta .

  2. Vaaai ce m-as fi ras s-o duca acolo cu „catuse „… precum a facut si „domnia „-sa cu cei pe care-i … ” i-a dus ” la DNA si pe care dupa aia a trebuit sa le drea drumul ,deoarece denuntzul era politic , fara probe si calomnios ! Daca-i vorba de „Ghitza „… se vede de la o posta ca-i „calomnios „… da… ” precum in Cer doamna Kovesi… asa si pe Pamant „… fara suparare si vedeti Dvs cum „roata-i rotunda ” ? !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here