Un bărbat de 46 de ani din Telciu, care, marți, se afla într-o pădure din zona localității și tăia un arbore, și-a pierdut viața, după ce a fost lovit un alt copac. 

La locul incidentului au intervenit un echipaj al SAJ Bistrița-Năsăud și unul al Salvamont, care însă nu au mai putut face nimic pentru bărbat, care din păcate prezenta leziuni incompatibile cu viața, fapt pentru care nu s-a impus începerea manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat la locul solicitării.

Polițiștii au deschis un dosar penal și anchetează împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment.

„Astăzi, polițiștii au fost semnalați cu privire la faptul că într-o pădure a localității Telciu un bărbat este inconștient.
Din primele verificări s-a stabilit că este vorba de un bărbat de 46 de ani din Telciu care în timp ce desfășura activități forestiere, respectiv tăia un arbore, un alt copac l-ar fi lovit. Medicii prezenți la fața locului, după aplicarea protocolului de resuscitare, au constatat decesul bărbatului.

În continuare cercetările sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului”, a precizat pentru Gazeta de Bistrița, Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

(FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV)


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here