Un adolescent de 16 din Ilișua ani a murit săptămâna trecută, după ce el și părinții săi s-au intoxicat cu o substanţă antiparazitară pe care ar fi folosit-o pentru animale, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, echipajele medicale de la SMURD şi Ambulanţă au intervenit la acest caz în noaptea de 20/21 mai, însă primele informaţii publice au apărut abia la sfârşitul săptămânii trecute, după decesul băiatului de 16 ani, când liceul din Căianu Mic la care studia a postat pe o rețea de socializare un mesaj de condoleanțe.

„Astăzi, liceul nostru îmbracă haine cernite, căci suntem mai săraci cu un suflet.
Drum lin spre îngeri celui care a fost Mihai Pop! Amintirea ta va rămâne vie în inimile celor care te-au cunoscut. Catalogului clasei a X-a B i s-a răpit o filă care simboliza doar începutul vieții unui tânăr mult iubit de familie și apreciat în mediul școlar.
Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, au transmis reprezentații școlii din Căianu Mic.

Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, a declarat pentru Agerpres că adolescentul a ajuns la spital în stare foarte gravă, de cod roșu, el fiind deja în comă. După ce a fost stabilizat, acesta a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca. În stare gravă a fost internată și mama băiatului, care a primit tratament de specialitate în Secția ATI a SCJU Bistrița și ulterior în Secția Medicină Internă, de unde a fost externată în stare ameliorată în data de 24 mai. Și tatăl adolescentului a fost transportat la spital, după ce s-a intoxicat cu substanța antiparazitară, însă starea lui a fost mai ușoară și a refuzat internarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.