Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud  au dispus reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuarea fără drept a oricăror operațiuni cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive și conducere fără permis.

Măsura a fost luată după ce inculpatul, recidivist,  a fost prins în flagrant, deținând în autoturism, în scopul comercializării,  cantitatea de aproximativ 200 grame substanță psihoactivă (2-MMC). 

Din actele de urmărire penală efectuate  a rezultat că, în  perioada ianuarie – noiembrie 2023, în mod repetat (10 acte materiale) și în realizarea  aceleiași rezoluții infracționale, a achiziționat, deținut comercializat și oferit cu titlu gratuit substanțe psihoactive unor consumatori de pe raza județului Bistrița-Năsăud.

De asemenea, la data de 10.11.2023, a condus autoturismul pe străzi din municipiul Bistrița în condițiile în care anterior  îi fusese anulat dreptul de a conduce autovehicule.

În cursul zilei de 11.11.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.