Tractorist din Lechința, prins rupt de beat la volan, după ce a produs un accident

402

Un bărbat din Lechința s-a urcat, luni, rupt de beat la volanul unui tractor și a acroșat pe drumul județean un autoturism care efectua o depășire regulamentară. Mai mult, polițiștii au descoperit că tractorul respectiv nu era înmatriculat, astfel că i-au întocmit bărbatului dosar penal.

 

Luni, un bărbat din Lechința fiind sub influența alcoolului, s-a încumetat să se urce la volanul unui tractor și să conducă pe drumul public. La un moment dat, a efectuat un viraj fără să se asigure și a acroșat un autoturism angajat într-o depășire regulamentară.

La data de 29 octombrie a.c., un bărbat de 47 ani, din Lechința, în timp ce conducea un tractor pe DJ 151, prin localitate, ar fi efectuat un viraj la stânga fără să se asigure corespunzător, moment în care a fost acroșat de un autoturism condus de un tânăr de 25 ani, din Galații Bistriței, care era angajat în efectuarea unei manevre de depășire regulamentară. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tractorul nu este înmatriculat„, spun reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

Cei doi șoferi au fost testați alcooscopic, însă doar tractoristul s-a dovedit că a consumat alcool. Potrivit polițiștilor, aparatul etilotest a indicat în cazul acestuia o valoare de peste 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul tractorului a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here