Totul pentru pârtia de schi! Creţu mai pregăteşte investiţii pe Dealul Cocoş

118

Primarul Ovidiu Creţu se pregăteşte să mai toace peste 15.000 de euro de la bugetul local pentru pârtia de schi. În acest sens, municipalitatea a comandat un studiu de fezabilitate pentru care pune la bătaie circa 12.000 de euro, pentru achiziţionarea unor instalaţii de producere a zăpezii artificiale, dar şi o documentaţie tehnico-economică plus un studiu de fezabilitate pentru realizarea unei instalaţii de transport tip teleschi (Ski Lift). Ambele obiective, vizează, aşa cum am precizat pârtia de schi din Wonderland.

 

Primăria Bistriţa a scos recent la licitaţie elaborarea studiului de fezabilitate şi a documentaţiei tehnic-economice pentru realizarea unei instalaţoo de transport teleschi pe pârtia de schi de pe Dealul Cocoş. Totodată, municipalitatea a scos la licitaţie şi elaborarea studiului de fezabilitate pentru mărirea capacităţii instalaţiilor de înzăpezire artificială aferente aceleiaşi pârtii de pe Dealul Cocoş.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistriţa.

2 COMENTARII

  1. Domnu’ primar, io vreau sa ma dau cu trotineta … de sus… pana jos… Ce ziceti, imi faceti o „partie ” si pentru mine… ca n-am Jeep , n-am nici schiuri, n-am nici role sau montainbick … n-am…. nici dinti in gura, ca acuma-mi cresc… ” si vleau sa ma zoc si io acolo „… !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here