Înainte de a începe să faci investiții, este extrem de important să afli cât mai multe detalii despre subiectul respectiv, pentru a putea să-ți iei deciziile informat. În cazul jocurilor de noroc, nu poți să știi niciodată care va fi rezultatul final în timp util, însă, poți să îți crești șansele de reușită. 

Unul dintre principalii factori care influențează profitul pe care-l poți obține este valoarea RTP-ului video slotului care-ți pare atractiv. Este important să ții cont de acest procent pentru a știi care sunt șansele de câștig, asta fără să neglijezi și alte aspecte, precum volatilitatea, funcțiile disponibile sau posibilitatea de a folosi Free Spins. 

Oricând vrei să aprofundezi conceptul de “Return to Player”, mai mult despre ce este RTP este descris aici, unde ai și exemple concrete ale calculării valorii sale. Odată ce ai înțeles cât de important este acest “detaliu” și cât de mare este influența sa asupra câștigurilor pe care le-ai putea obține, cel mai probabil vei dori să afli câte ceva și despre video sloturile cu un RTP mare.

 • Moody Fruits (Relax Gaming) – 99.91%

Moody Fruits a fost lansat în 2014, însă el are câteva caracteristici ce încă îl fac un joc popular. El are un RTP extrem de impresionant, cu o valoare foarte rar întâlnită – 99.91%. Păcăneaua are o volatilitate medie, un format aparte, un payout maxim de 10.000 credite, mizele putând varia între 1 credit și 100 credite. 

 • Blood Suckers (Netent) – 98%

Prima versiune din seria Blood Suckers a fost lansată în 2013, fiind unul dintre puținele video sloturi cu această tematică ce a reușit să câștige un public atât de numeros. Jocul este cunoscut nu doar pentru RTP-ul de peste medie, cu o valoare de 98%, ci și pentru că Blood Suckers 1 are o volatilitate mică, include un mini-joc, Rotiri Gratuite și simboluri Wild, permițând un câștig maxim de x900 miza ta.

 • Ugga Bugga (Playtech) – 99.07%

Unul dintre cele mai cunoscute jocuri din întreaga lume a fost lansat de Playtech în 2006. Ugga Bugga a câștigat inimile mai multor fani atât datorită tematicii sale sălbatice, inspirată din îndepărtatele colțuri ale junglelor, cât și datorită formatului aparte și a RTP-ului său de 99.07%. Jocul are o volatilitate mică, 10 linii de plată și un matrix de 6×5. Din păcate, Ugga Bugga de la Playtech nu este încă inclus în portofoliul niciunui cazino din România.

Chiar dacă această păcănea este momentan indisponibilă la nivel național, operatorii de top din țară îți pun la dispoziție multe alte titluri atractive, care au un RTP impresionant. Iată ce ai putea încerca la agențiile online de jocuri de noroc din România! 

Alte mențiuni onorabile de video sloturi cu un RTP de peste 98%:

 • Fruity Beats Xtreme (Spinmatic) – 99.08%
 • Mega Joker (Netent) – 99%
 • Book of 99 (Relax Gaming) – 99%
 • 1429 Uncharted Seas (Thunderkick) – 98.5%
 • Spooky 5000 (Fantasmă Games) – 98.03%
 • Jack And The Mystery Monsters (Synot) – 98%

Nu sunt de ignorat nici alte titluri, precum aceste 5 păcănele online care te vor cuceri prin grafică și concept, tematică, funcții, dar și cu un RTP-ul lor avantajos:

 • Good Girl Bad Girl (BetSoft) – 97.79%
 • White Rabbit (BigTimeGaming) – 97.72%
 • Medusa Megaways (NextGen) – 97.63%
 • Jokers Luck (Skywind Group) – 97.61%
 • The Ruby (iSoftBet) – 97.5%

Majoritatea titlurilor menționate anterior sunt disponibile la mai multe cazinouri la care ai acces online de pe teritoriul României. Desfășoară-ți activitatea la operatori licențiați, care să aibă grijă de nevoile și dorințele tale, conform legii. Alege-ți cu grijă păcănelele în care investești timp și bani, jucând responsabil la fiecare sesiune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here