Trei tineri din Monor s-au ales cu dosare penale, după ce au fost depistați de polițiști conducând autovehicule pe drumurile publice, deși nu aveau acest drept.

Astfel, potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 2 iunie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, în desfășurarea activităților specifice, au oprit în trafic pe Drumul Județean 154, în localitatea Monor, un ATV neînmatriculat,  condus de un tânăr de 19 ani, domiciliat în aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

În aceleași circumstanțe, a fost oprit în trafic un tânăr de 29 ani, tot din Monor, care conducea un moped neînmatriculat. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Totodată, fost depistată o persoană de sex bărbătesc conducând o motocicletă de teren, care a refuzat să oprească la semnalele echipajului de poliție, acesta continuându-și deplasarea pe un drum inaccesibil.

În urma verificărilor efectuate, la scurt timp a fost identificat conducătorul motocicletei, un tânăr de 18 ani, domiciliat pe raza localității Monor, stabilindu-se că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, au întocmit trei dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea in circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fiind continuate cercetările și documentarea situației de fapt.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here