sursa foto: Facebook Via Transilvanica

Imediat după ce a trecut linia de sosire a ultramaratorului Yukon Arctic, Tibi Ușeriu a scris, într-o postare pe Facebook, că i-a fost greu să revină în Canada, acolo unde anul trecut a abandonat cursa din cauza degerăturilor de la picioare. „Sunt fericit că am îndreptat lucrurile”, a mai scris Tibi Ușeriu.

Dragilor,

Am ajuns la capăt, deși drumul ăsta părea la un moment dat fără capăt. Vă mulțumesc enorm pentru susținerea voastră. Fără gândurile voastre bune, jur că m-aș fi pierdut pe drum. Mulțumesc Tășuleasa și mulțumesc Via Transilvanica, drumul nostru, al tuturor, cel care m-a trimis aici în delegație, ca ambasador.

La ora asta, gândurile mele sunt puține și simple. Zic asa: Uneori, pare greu să te întorci și doar pentru că ai uitat undeva becul aprins. Să te întorci acolo unde ai suferit o traumă, e un pic și mai greu. Pozele astea două puse în paralel, spun povestea acestei aventuri. Sunt fericit că am îndreptat lucrurile.

Trag scurt o concluzie de încheiere, înainte de a mă prăbuși într-un somn adânc: Să nu uităm că visurile noastre, ale fiecăruia, fie ele mici sau mari, chiar contează. Fără idealuri, mă tem că am dispărea. Așadar, să nu renunțăm la ele orice ar fi. Vă mulțumesc, ne vedem acasă!„, a scris pe pagina de Fabook, Tibi Ușeriu.

Ascultă și ce a discutat Tibi cu fratele său Alin, imediat după ce a ajuns la finiș, AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here