Teren luat cu japca de administrația județeană pentru construirea depozitului de la Tărpiu! Proprietarul de drept a câștigat în instanță, pe fond

729

Vasile Androne, un cetățean din Tărpiu care are teren în imediata apropiere a depozitului ecologic, a câștigat procesul fond cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, care a construit obiectivul pe o porțiune din terenul lui. Practic, omul s-a trezit peste noapte că administrația județeană i-a luat circa un hectar și jumătate din terenul său, fără să-l întrebe de sănătate.

Acum, Consiliul Județean este obligat de instanță să demareze procedura de expropriere și să îi plătească acestuia prețul cuvenit pe terenul folosit pentru depozitul de gunoaie al județului. Sentința, pronunțată în urmă cu o lună de Tribunalul Bistrița-Năsăud, nu este definitivă și poate fi atacată în apel în 30 de zile de la comunicare, la Curtea de Apel Cluj.


Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Bistrița.

2 COMENTARII

  1. N-am zis-o din rautate. Ma refeream sa-i dea inapoi aceasta groapa de gunoi, pe care s-o prelucreze , selecteze si valorifice el. Daca este un bun om de afaceri, ar vedea ce bani se pot face acolo , cu valorificarea a tot ceea ce se poate recicla ! De ce credeti ca smecherii din Bucuresti pun tot felul de containere si de cosuri de gunoi selectiv, de unde sa-l poata lua ei gata selectat numa bun de dus la valorificare ? Asadar, dati-i omului toata groapa de gunoi sa faca ce doreste cu ea si ati rezolvat propblema !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here