Tendinte 2018 ale focarelor pentru semineele pe gaz

165

Concepute pentru a se incadra in zidaria semineului existent, focarele pentru seminee pe gaz sunt cea mai eficienta metoda de a reduce factura de incalzire a locuintei si a actualiza aspectul unei incaperi. Ele pot creste chiar si valoarea casei dvs.! Daca doriti sa experimentati confortul curat al gazelor naturale si frumusetea uimitoare a focului, cautati aceste caracteristici in 2018!

 

Trend 1: Flacari de gaze frumoase care mimeaza flacarile lemnului

Gratie progreselor recente in tehnologia arzatoarelor de gaze, acum va puteti bucura de confortul curat al flacarilor de gaze naturale care danseaza si palpaie la fel ca flacarile lemnului adevarat.
Trend 2: Aerisire directa pentru gaze
Create pentru a mentine caldura, imbunatati calitatea aerului din interior si pentru a economisi bani, focarele cu ventilatie directa sunt acum tendinta a renovarilor. Spre deosebire de semineele traditionale cu cos de fum, care trage aerul din interiorul casei dvs. pentru ardere, ventilatoarele de aerisire directa introduc aerul de admisie din exteriorul casei.
Acestea sunt considerate, in general, mai sigure, mai calde si mai economice.
Trend 3: Inalta eficienta termica

Cu exceptia cazului in care aveti o dulap plin de caramizi de aur, probabil ca doriti sa cumparati un focar care poate reduce factura lunara de incalzire. Pentru performante optime si flacari frumoase de culoare aurie, cautati un focar pentru semineu cu un randament de eficienta intre 70 – 85%. Eficienta mai mare = foc albastru.

 

Trend 4: Caldura pe care o puteti modifica

In plus fata de caldura, focul creeaza o atmosfera uimitoare pe care oamenii le place sa se bucure pe tot parcursul anului. In timpul noptilor reci de iarna aveti nevoie de caldura maxima, dar ce ziceti de zilele reci ale primaverii? Daca doriti un semineu pe gaz care va puteti bucura aproape pe tot parcursul anului, cautati unul care are o gama larga de BTU si mai multe etape de reducere a controlului.

 

Trend 5: Personalizare

Multumita producatorilor de seminee, personalizarea este acum distractiva, usoara si accesibila, pentru a va ajuta sa creati un focar de semineu pentru gaz care sa reflecte stilul dumneavoastra unic de design.
#Sfat: personalizarea depaseste stilul; cei mai buni producatori de seminee ofera accesorii functionale, cum ar fi kituri de transformare a geamurilor cu propane de gaz si kituri de distributie a caldurii.

 

Trend 6: Focare mici pentru seminee pe gaz

Mai mare nu inseamna intotdeauna mai bun. Focarele compacte sunt perfecte pentru incalzirea spatiilor confortabile. Aveti un dormitor, o baie sau o casa mica de incalzit? Atunci cautati aceste focare. Desi este mai bine sa alegeti un focar pe gaz care sa se potriveasca dimensiunilor camerei dvs., uneori acest lucru nu este posibil. De exemplu, daca deschiderea existenta a semineului este prea ingusta sau prea superficiala pentru a se potrivi unui focar mediu sau mare, un focar mai mic poate fi singura optiune. Daca trebuie sa incalziti un spatiu mare cu un focar mic, asigurati-va ca alegeti un focar care are ventilator incorporat.

Acestea fiind spune, atunci cand doriti achizitionarea unui focare pentru semineu pe lemne, cautati aceste caracteristici. La Seminee Alba, le veti gasi pe toate. De asemenea, pe langa focare seminee pe gaz, veti gasi focare de orice tip: focare lemne, semineu centrala, bioseminee, accesorii si multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here