Din păcate, sau din fericire pentru unii, vara s-a încheiat, iar în ultimele clipe călduroase ar trebui să te gândești la pregătirile pentru sezonul friguros. Unele persoane nu acceptă că a venit toamna până nu începe noul an școlar sau universitar, dar cu toate acestea, trebuie să te pregătești de toamnă, mai ales ca femeie. 

Vine toamna, așa că nu uita să faci următoarele lucruri:

  • Ai maximă grijă de pielea ta

„Bine, dar asta nu trebuie să fac tot timpul?”. Ba da, corect, dar în perioada toamna-iarna trebuie să ai maximă grijă de pielea ta, pentru că are tendința să se usuce și să se deshidrateze mai repede din cauza umidității, a aerului rece și a vântului.  

Schimbarea temperaturii aduce multe modificări noi în rutina ta de îngrijire pentru piele pentru că trebuie să te asiguri că vei avea un aspect impecabil pe toată perioada rece. Mergi la dermatolog, fă-ți lista cu produsele calitative de care ai nevoie și pregătește-ți pielea pentru sezonul tomnatic.

  • Să pui deoparte sandalele pentru anul viitor

Este greu să te desparți de perechea ta preferată de sandale, mai ales că sunt confortabile și ușor de purtat. Dar toamna nu mai există posibilitatea să porți sandale și nici balerini, pentru că se vor anunța zile cu frig și ploi, iar tu trebuie să-ți protejezi cât mai mult picioarele în perioadele reci. 

Dacă te pregătești să mergi la un eveniment sau pur și simplu să ieși în oraș și să te îmbraci mai elegant, atunci nu poți purta teniși sau adidași. În schimb, poți opta pentru o pereche de cizme. De la Reverse.ro ai posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de cizme de damă de calitate care sunt pe gusturile tuturor, având un raport calitate-preț excelent. Ele îți vor asigura confortul și, în același timp, vor contribui la compunerea unei ținute chic și contemporane.  

  • Faci inventarul la garderobă

Cel mai probabil că si tu cheltui o grămadă de bani anual pentru haine noi de sezon. Acest aspect este des întâlnit la femei, pentru că ele cred că niciodată nu au destule haine sau cele de anul trecut sunt uzate. Așadar, înainte să vizitezi toate magazinele din oraș și să-ți cheltui jumătate din salariu pe îmbrăcăminte, cel mai indicat ar fi să-ți faci un inventar pentru garderoba ta. 

Probează hainele pe care le ai și vezi care mai sunt bune pentru corpul tău. Evident, gusturile se pot schimba, așa că dacă ai haine de anul trecut care nu mai sunt pe stilul tău, atunci poți să le înlocuiești cu altele noi. Un inventar adecvat te va ajuta să-ți organizezi garderoba pentru a fi mai ordonată. 

  • Intri în vibe-ul de sezon

Toamna este unul dintre cele mai fascinante anotimpuri, așa că bucură-te de el din plin. Înconjoară-te de culorile specifice sezonului de toamna (bej, maro, galben, negru, roșu închis și verde închis) și încearcă să-ți decorezi casa în „haine” de toamnă. Este minunat ca în zilele reci și ploioase să stai într-o cameră confortabilă, cu o carte și o băutură caldă. 

Cu toate că toamna este un sezon superb, este și cel mai riscant din punctul de vedere al sănătății. Ai grijă de tine și de bunăstarea ta fizică, poartă numai haine adecvate și călduroase. Este mai bine să previi decât să tratezi. 

Sursa foto: Pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here