Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, fiind întrebat dacă în coaliţie s-a discutat despre depunerea unei plângeri penale pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis, că „a auzit tot felul de zvonuri”, dar că nu vrea să ”coboare dezbaterea politică foarte jos”.

„Am auzit tot felul de zvonuri la care nu am niciun fel de dorinţă de a răspunde, pentru ca să nu coborâm dezbaterea politică la un nivel foarte jos. Am luat notă de comunicarea făcută de preşedinte, de răspunsul, în speţă, de refuzul domniei sale, şi acest lucru sunt convins că va fi analizat de dna. prim-ministru care este responsabil de buna funcţionare a Guvernului şi de numirea şi revocarea miniştrilor”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, fiind întrebat dacă în coaliţie s-a discutat despre depunerea unei plângeri penale pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis odată ce şeful statului a refuzat pentru a treia oară să o numească pe Lia Olguţa Vasilescu la ministerul Dezvoltării.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, într-o scrisoare adresată premierul Viorica Dăncilă, că respinge din nou numirea Olguţei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării, motivând că nu are pregătirea necesară, dar şi presiunile pe justiţie puse de aceasta sau atacurile la persoană lansate. Şeful statului a solicitat o altă propunere pentru funcţia de vicepremier şi ministrul Dezvoltării.

La scurt timp, Olguţa Vasilescu a anunţat că a început redactarea unei plângeri penale pentru abuz în serviciu pe numele lui Klaus Iohannis, precizând că şeful statului nu are niciun motiv de legalitate pentru respingere, ci doar „ura personală”.

1 COMENTARIU

  1. O sa vedeti Dvs ca va trece aceasta legislatura, fara sa se intample absolut nimic , ca se vor roti la butoane iar si iar, ca de vazul „pro.sti.mii „se vor harai intre ei ca si cainii prin gard, neputand sa se incaiere ptr ca va fi separati totusi de gardul respectiv… si ” cainii latra – ursul trece ” …
    Cea mai mare magarie si prostie nationala a fost faptul ca este posibil ca prezidentia si guvernarea sa aiba perioade diferite de legislatura si sa faca parte din partide opozante unul celuilalt si fiecare prin lege, poate ” citi, analiza si interpreta ” orice… cat doreste… dupa cum are anumite interese altele decat cele pe care ar trebui sa le aiba in functia in care a fost ales , fara sa „patzeasca „nimic !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.