Sursa foto: G4media.ro

Oamenii din Târgu Mureș trăiesc un adevărat coșmar, după ce Primăria a decis să rezilieze contractul cu firma care se ocupa de colectarea gunoaielor. De o săptămână, tomberoanele sunt pline până la refuz, iar pe drumuri se poate observa mizerie și deșeuri.

Străzile oraşului Târgu Mureş, cel care odinioară era numit „Oraşul Florilor” sunt acum sufocate de munţi de gunoaie, cu tomberoane pline ochi şi deşeuri aruncate la întâmplare. Motivul? Primăria a decis să rezilieze contractul cu firma care se ocupă de colectarea deşeurilor.
Péter Ferenc, preşedinte Consiliul Judeţean Mureş: Asta nu înseamnă că se reziliază de mâine sau de poimâine contractul. După ce va primi notificarea de reziliere, compania are dreptul ca în 30 de zile să remedieze acele deficienţe care sunt semnalate.

Soós Zoltán, primar Târgu Mureş: Încercăm şi o să rezolvăm problemele împreună cu toate instituţiile, dacă trebuie cu declararea Situaţiei de Urgenţă. Până atunci, oamenii vor fi nevoiţi să stea cu maldărele de gunoaie sub ferestre, într-un miros insuportabil.

Pentru ridicarea deşeurilor, fiecare cetăţean scoate anual din buzunar aproximativ 100 de lei, scrie Observator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.