Motociclistul care a fost implicat luni într-un accident rutier în Lunca Ilvei, se află în continuare în stare gravă, au anunțat reprezentanții Spitalului Județean de Urgență (SJU) Bistrița. Familia acestuia face un apel că locuitorii județului să doneze sânge, de care tânărul are nevoie urgentă pentru transfuzare. 

„Pacientul de 26 de ani, adus ieri la Spitalul Județean de Urgență Bistrița în urma accidentului cu motocicleta, este internat la Secția ATI, în stare generală gravă, intubat, în comă indusă medicamentos. A fost transfuzat masiv și în cursul zilei de azi urmează a fi reevaluat imagistic și neurochirurgical. Este sub tratament și supraveghere medicală”, a precizat Camelia Strungar, purtătorul de cuvânt al SJU Bistrița.

Tânărul se numește Cosmin Darius Pop. În această dimineață, mama lui a facut un apel pe Facebook pentru ca oamenii să îl ajute.

”Este mare nevoie de sânge pentru Pop Darius Cosmin, băiatul meu! Cine poate să doneze, o poate face la Centrul de transfuzii Bistrița, pe strada Nicolae Balcescu, nr. 11 A, DOAR DE MÂINE DIMINEAȚĂ, de la ora 7:30 până la ora 13:00.
Nu contează grupa sanguină, trebuie doar să specificați numele Pop Darius Cosmin. Vă rugăm să distribuiți să ajungă la cât mai multă lume! Dumnezeu să va răsplătească!”, a anunțat mama lui Cosmin.

Cosmin Darius Pop este căsătorit și are un copilaș de aproximativ 3 anișori.

Citește și:

Motociclist din Lunca Ilvei, în stare gravă la spital, după un accident pe DJ 172D

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.