Trei tineri din București au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii bistrițeni și riscă să ajungă după gratii, din cauză că au sechestrat o tânără într-o cameră de hotel din Bistrița și au obligat-o să se prostitueze. Pe lângă tânăra sechestrată, polițiștii au mai găsit încă 3 fete.

Trei bucureșteni, bănuiți de lipsire de libertate și proxenetism, au fost reținuți pentru 24 de ore la Bistrița și vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

O femeie de 47 de ani din București a sesizat, sâmbătă, prin 112 faptul că fiica ei în vârsta de 28 ani este sechestrată într-un hotel din Bistrița.

În scurt timp, polițiștii de la Ordine Publică au găsit-o pe tânăra de 28 de ani împreună cu alte 3 fete într-o cameră de hotel, în municipiul Bistrița. Acestea au fost conduse la sediul Poliției, în vederea lămuririi situației de fapt. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița au preluat cercetările în acest caz, existând suspiciuni și cu privire la comiterea infracțiunii de proxenetism„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 
Astfel, a fost constituită o echipă formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și Acțiuni Speciale și, ca urmare a investigațiilor efectuate, a fost depistată și oprită în trafic pe raza municipiului Bistrița o mașină în care se aflau patru bărbați, despre care existau indicii că sunt implicați în comiterea faptei.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că trei dintre aceștia, cu vârste cuprinse între 19-29 de ani, toți din București, ar fi implicați în comiterea unor acte de proxenetism, ocazie cu care ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției, de către cele patru tinere într-un hotel din Bistrița.

De asemenea, doi dintre aceștia sunt bănuiți de polițiști că ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal pe tânăra de 28 de ani, iar ulterior ar fi obligat-o să practice prostituția.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile vor fi prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și proxenetism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here