FOTO: Știri din Beclean

Un tânăr de doar 18 ani a fost rănit într-un accident rutier produs pe raza localității Căianu Mic. Dată fiind starea tânărului, echipajele medicale au solicitat intervenția unui elicopter SMURD.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, accidentul s-a produs după ce tânărul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și mașina pe care o conducea s-ar fi izbit de un zid din beton.

”Conform verificărilor, efectuate de polițiștii de la Rutieră Beclean, la fața locului, rezultă faptul că: tânărul de 18 ani, din Căianu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 171, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și, într-o curbă spre stânga, a pierdut controlul acestuia și a lovit un zid din beton”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, tânărul a fost rănit, iar echipajele medicale care au sosit la locul accidentului au solicitat intervenția unui elicoper SMURD.

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat o victimă de sex masculin. A fost solicitat elicopterul SMURD în vederea transportarii la o clinică de specialitate. Victima este semiconștientă”, au transmis reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii rutieri din Beclean continuă cercetările în acest caz pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here