Un tânăr din Josenii Cârgăului a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, din cauză că a comis mai multe furturi din locuințe situate în localitățile de pe Valea Bârgăului. Pe lângă acuzațiile de furt calificat ce i se aduc, tânărul este bănuit că a provocat distrugeri în incinta unei societăți comerciale.

Tânărul este în vârstă de 27 de ani și a fost identificat de polițiști, în urma cercetărilor efectuate, ca fiind autorul  mai multor fapte de furt calificat, dar și de distrugere. 

În fapt, în perioada 24 iunie – 24 noiembrie a.c., tânărul este bănuit că ar fi sustras patru telefoane mobile, în valoare totală de aproximativ 3710 lei, din patru locuințe situate pe raza localităților Josenii Bârgăului, Strâmba, Mijlocenii Bârgăului și Prundu Bârgăului, și ar fi provocat distrugeri în incinta unei societăți comerciale din Josenii Bârgăului, cauzând un prejudiciu estimat la 300 de lei„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt .

Polițiștii din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here