Un tânăr din Coșbuc este cercetat de polițiști, după ce în urmă cu câteva zile a furat unui localnic din comuna Șieu Măgheruș, doi cai lăsați nesupravegheați pe o pășune. Animalele, în valoare de 7.000 lei, erau microcipate, astfel că au fost destul de ușor de depistat. 

Polițiștii au fost sesizați, miercuri, de către un bărbat de 63 de ani din localitatea Podirei, comuna Șieu Măgheruș, despre faptul că în noaptea de 21/22 octombrie i-au fost sustrași doi cai, lăsați nesupravegheați în extravilanul localității de domiciliu. Animalele aveau microcipuri, iar valoarea acestora este de aproximativ 7.000 de lei.

Polițiștii Postului de Poliție Șieu-Măgheruș au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal, întocmit pentru infracțiunea de furt calificat, iar în cursul aceleiași zile, ca urmare a investigațiilor efectuate, au identificat un tânăr de 19 ani, din Coșbuc, bănuit de comiterea faptei. Cei doi cai au fost găsiți la domiciliul tânărului și au fost înapoiați păgubitului„, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.