Un tânăr din localitatea Anieș s-a ales luni cu dosar penal, după ce a lovit cu mașina o femeie de 72 de ani, care se deplasa în calitate de pieton în localitatea Maieru și a modificat locul accidentului. În plus, polițiștii au descoperit că tânărul nu deține permis de conducere, acesta prezentându-le un document care ar fi fost emis de autoritățile din Irlanda, dar care s-a dovedit a fi fals.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz Băi au fost solicitați luni să intervină în localitatea Maieru, pe Drumul Național 17D la un accident rutier.

Un tânăr de 23 de ani din Anieș, în timp ce intenționa să parcheze autoturismul pe marginea drumului, efectuând manevra de mers înapoi a surprins și accidentat o femeie de 72 de ani, din localitate, care se deplasa în calitate de pieton.

În urma impactului femeia a fost rănită necesitând intervenția unui echipaj medical, acesata fiind ulterior transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că tânărul, după impactul cu pietonul, ar fi modificat locul accidentului prin mutarea autoturismului din poziția inițială.

Totodată, polițiștii au efectuat verificări cu privire la dreptul bărbatului de a conduce autoturisme pe drumurile publice, acesta prezentând pentru control un permis emis de autoritățile din Republica Irlanda.

Polițiștii au constatat faptul că mai multe elemente de siguranță lipsesc sau nu corespund din punct de vedere al conținutului sau formei, existând suspiciunea că documentul prezentat nu este un permis de conducere autentic, ci este un document contrafăcut.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutier din cadrul Poliției Orașului Sângeorz-Băi în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here