Ieri, polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 18 ani. Acesta a fost depistat în municipiul Bistrița, la volanul unui autoturism care avea aplicat un număr de înmatriculare confecționat din carton și i-au fost efectuate semnale regulamentare de oprire, însă acesta nu s-a conformat. Autoturismul a fost oprit în scurt timp de un alt echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică, iar conducătorul auto a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Bistrița.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul, din Petroșani, județul Hunedoara, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul figurează ca fiind radiat din circulație. Totodată, autoturismul aparține unei femei de 34 de ani, din Bistrița și ar fi fost sustras de pe o stradă din municipiu. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliției Județean Bistrița-Năsăud și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit de Biroul Rutier Bistrița, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu număr fals și furt în scop de folosință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here