Tânăr cu dosar penal pentru comercializarea unor produse contrafăcute, în Năsăud

197

Un tânăr de 26 de ani, a fost prins de către jandarmi în timp ce se afla pe strada Gării din oraşul Năsăud şi oferea spre comercializare mai multe tipuri de curele contrafăcute, care aveau marcă şi culoare similare cu mărci originale. 

1

 

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa Năsăud, pe numele bărbatului s-au întocmit acte de sesizare, de către jandarmi, pentru infracţiunea de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare. Actele de sesizare au fost predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

Punerea în circulaţie a unui produs descris mai sus, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, conform prevederilor legale în vigoare.

1 COMENTARIU

  1. Tipul a cazut din intamplare in mana politistilor, ca piata din Nasaud e plina de astfel de indivizi in fiecare zi de joi, asa ca astfel de „actiuni marete” pot fi repetate saptamanal daca cei in cauza s-ar obosi sa treaca prin piata mai des…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here