Bistrițenii au la dispoziție 900 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare fructe) în Spania oferite de firma SUREXPORT, prin intermediul Reţelei EURES ROMÂNIA. Doritorii își pot depune dosarele până pe data de 15 aprilie.

Firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L. din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor: căpșuni, zmeură, mure și afine.

Descriere loc de muncă: se lucrează 6 ore și 30 minute/zi (cu pauză de masă de o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

Cerințe: femei (600 persoane) și 150 cupluri; vârsta 18 – 50 ani; experiență în agricultură și capabile să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure, la temperaturi ridicate în primăvară, din sere.

Limba străină: nu se solicită

Salariu: plata se face pe card. Salariu brut 44,99 euro/zi din care se scad asigurări de sănătate și TVA (net 41,29 euro/zi). La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 euro centi/zi (persoane noi) și la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 7,47 euro brut/oră.

Beneficii și alte condiții: cazarea este oferită gratuit de companie; se plătesc utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi din net. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este platită de muncitor.

Durată contract: Angajare cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile. Contractul de muncă poate  începe cu 01 aprilie 2021.

Mod de aplicare: persoanele din județul Bistriţa – Năsăud interesate de aceasta ofertă pot să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistriţa – Năsăud, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate. Înscrierea în baza de date se realizează în baza următoarelor documente: copie act identitate, CV, consimțământ tip (formular tipizat), declarație pe proprie răspundere privind starea de sănătate a solicitantului (formular tipizat), NIE (numarul de securitate socială din Spania – acolo unde este cazul). Relaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0263/236296, int.208 sau e-mail: adina.preda.bn@anofm.gov.ro.

Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 aprilie 2021.

2 COMENTARII

  1. Deplasările pe distanțe mari ,cu avioane sau autocare ,pentru un loc de muncă sezonier ,sunt un factor important de poluare . Soluția este la decidenții politici care trebuie să stimuleze crearea de locuri de muncă în proximitatea domiciliului. Dacă fermele mari de porci sunt vulnerabile în fața pestei porcine atunci este nevoie de stimularea fermelor mijlocii și mici iar crescătorii care livrează spre abatoare să beneficieze de pensie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here