Partidul AUR se laudă cu banii primiți din donații de la susținători, însă adevărata întrebare rămâne, la finalul zilei, de unde au izvorât acei bani.

Marcel Seserman este bibliotecar (șef serviciu la Biblioteca Județeană Bistrița-Năsăud), dar, cel mai probabil, și super ofticat că a candidat pentru Camera Deputaților, dar nu a prins redistribuirea pe liste. Cu toate acestea, dragostea pentru AUR învinge orice, motiv și pentru care, în 2020, acesta a donat partidului suma de 110.000 de lei. Salariul său anual dobândit de la bibliotecă este, în schimb, de 71.160 lei, conform declarației sale de avere. Soția sa, care ocupă funcția de documentarist în cadrul aceleiași instituții, câștigă încă și mai puțin: 53.592 lei anual. Împreună, cei doi câștigă anual puțin peste suma pe care au donat-o. Întrebările rămân: din ce au reușit să trăiască, dacă ar fi donat banii din salariu ori, mai bine zis, de unde provin, de fapt, banii donați. Sau poate că domnul Seserman a reușit să strângă bănuț cu bănuț și să facă donația din alocația copilului.

AUR se plânge și strigă în sus și în jos „gata cu corupția”, dar sumele fantomă ale donațiilor care merg către partid nu mai trebuie luate în seamă. Și ca să fie și demagogul suprem, tot Marcel Seserman declara într-un interviu că „Suntem într-o mlaștină politică, din păcate”. Are dreptate. Cu el și alții ca el în frunte.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here