Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a publicat un draft al Guvernului prin intermediul căruia se pregătește o concediere masivă a bugetarilor, în cel mai netransparent mod posibil.

Acesta susține public faptul că PNL reprezintă, în esență, incompetență, acționând împotriva cetățenilor români.

„După ce ne-au convins cu măsurile “eficiente” adoptate în sprijinul economiei şi al mediului de afaceri, Orban şi ai lui “lucrează” la măsurile privind reducerea cheltuielilor din sectorul bugetar.

Mă întreb oare ce vor spune sindicatele? Oare acum, când guvernul Orban vrea concedieri în cel mai NETRANSPARENT mod, sindicatele vor fi cel puțin la fel de implicate şi vocale ca atunci când negociau cu noi majorările salariale??

Dacă da … chiar ar fi o surpriză, nu pentru mine, ci pentru angajații din sectorul bugetar pe care îi reprezintă! #pnlANTIromani #pnlegalincompententa„, a scris fostul ministru pe Facebook.

După ce ne-au convins cu măsurile “eficiente" adoptate în sprijinul economiei şi al mediului de afaceri, Orban şi ai lui…

Gepostet von Eugen Teodorovici am Montag, 13. April 2020

2 COMENTARII

  1. Pai io zic sa incepem cu Parlamentul si cu Guvernul . Le ” inchidem ” pe amandoua si lasam judetele sa se descurce singure fara ei macar in aceasta perioada si daca mnerge treaba mai bune decat merge CU EI … nu-i mai activam … Ce ziceti ? Ii trimitem in somaj si le dam 50 % din salarul mediu pe economie … asa cum au zis de fapt chiar ei .

  2. CONCEDIAŢI DIRECTORII puşi POLITIC din Instituţiile Publice care tau frunze la câini şi şefii de servicii. De restul e nevoie ,că ceilalţi muncesc .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here