Sursa foto: Edupedu.ro

Peste 200 de elevi din zece unități de învățământ, care au colectat selectiv cantități semnificative de deșeuri reciclabile, vor fi premiați în luna noiembrie din partea Supercom în parteneriat cu Asociați de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deșeurilor Municipale în județul Bistrița-Năsăud.

Startul premierii „Campionilor la reciclare” a fost în dată de 1 noiembrie 2022, la Școală Gimnazială „Enea Grapini” Șanț, Liceul Tehnologic Feldru și Școală Gimnazială „Demian Nechiti” Ilva Mică. Acolo, primii elevi au intrat în posesia premiilor în valoare totală de 18.749 lei, care constau în biciclete Mountain Bike, boxe portabile și căști audio.

Concursul „Reciclezi pentru viitorul tău!” s-a încheiat după o luna, cu o cantitate de peste 46 de tone de deșeuri colectate pe trei tipuri de fracții diferite (sticlă, hârtie și plastic/metal). Responsabilitatea, preocuparea și implicarea tot mai mare a elevilor în campaniile organizate ne aduc o mare bucurie.

Premierea elevilor continuă în cursul acestei săptămâni în celelalte șapte unități de învățământ implicate în campania de conștientizare desfășurată în luna octombrie, având în vedere următorul program: astăzi, 2 noiembrie, va avea loc premierea elevilor de la Școlile Gimnaziale din comunele Șieu Magherus, Sintereag și Ciceu Giurgesti, Joi, 3 noiembrie, bicicletele, boxele și căștile audio vor ajunge la elevii de la Școlile Gimnaziale din comună Prundu Bârgăului și municipiul Bistrița (Școală Gimnazială „Lucian Blaga”), iar vineri, 4 noiembrie, la Școlile Gimnaziale din comunele Budești și Teacă, scrie ObservatorulBN.ro.

Citește și:Prins cu droguri asupra sa, a fost dat pe mâna procurorilor DIICOT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.