Studiu: 7 din 10 pariori ajung să trăiască din asta

102

Deadline-urile, programul strict, câștigul limitat sau conducerea stresantă, sunt câteva dintre motivele care par să împingă pe tot mai mulți oameni înspre o activitate care să genereze venit suplimentar unde efortul este minim, iar câștigul maxim.

Într-adevăr, există posibilitatea de a te putea auto-susține din această practică foarte populară în ultimul timp și anume: pariurile sportive. Desigur, precum și în alte domenii, perseverența, răbdarea și strategia optimă sunt factorii care permit ascensiunea pe scara succesului chiar și ca parior.

Pronosticurile vs. intuiția personală

Cu siguranță nu toți dintre cei care obțin câștiguri frumoase sunt statisticieni, analiști sau experți în strategia sportivă. Pontul zilei sau un pronostic care să dea formă strategiei pe care o concepi este un pas bun spre mărirea probabilităților de câștig.

De cealaltă parte, intuiția personală poate uneori să ofere o stimă de sine mai mare ca niciodată în momentul în care simțul nu pare să te trădeze. Din păcate, în acest caz, marile bucurii vin cu eșecuri și mai mari. Tocmai din această privință specialiștii recomandă planificarea meticuloasă și parierea pe evenimente limitate ca număr.

Siguranța, riscul și acuratețea

Pariatul înseamnă încredere și siguranță. Atunci când mizezi proprii bani, la fel ca și în investiții, o faci doar atunci când îți permiți să îi pierzi, iar atunci acuratețea informațiilor pe care le ai despre investiția ta este cea mai valoroasă.

Informațiile de acest gen sunt costisitoare din punct de vedere al timpului, dar cu un pont bun poți economisi foarte mult timp atunci când n-ai reușit să acumulezi suficiente date pentru strategia personală. Iată cum arată un exemplu de strategie formulată pentru unul dintre meciurile de astăzi. De la dată, forma echipelor, promoții, cote, predicții, sau antecedente ale echipelor, toate adunate împreună pot constitui informații relevante pentru a-ți planifica propria decizie.

Aceleași statistici spun că majoritatea pierderilor la pariuri sunt datorate celor 1 din 10 persoane care joacă haotic. Restul persoanelor sunt în general încadrate ca având șanse ca în cel mai rău caz să își echilibreze pierderile cu câștigurile. Aceștia fiind cei care joacă la nivel de hobby.

Elita de 7% până la urmă nu pare atât de ruptă din soare atunci când înțelegi ce metode folosesc pentru a-și maximiza profiturile. Tot ceea ce ai de făcut este să te folosești de niște trucuri precum ponturile, statisticile și informațiile despre jucători pentru a deveni și tu un învingător al pariurilor sportive.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here