Parlamentarii PSD-ALDE au astăzi o șansă unică de a se reabilita în fața propriilor alegători: ei ar trebui să știe că posteritatea n-o să-i ierte pentru contribuția lor la derapajul democratic și întoarcerea țării cu 30 de ani în urmă.

În decembrie 2016 alegătorii i-au trimis majoritar în Parlament pe parlamentarii PSD-ALDE fără să le treacă prin cap că doi ani singura preocupare a aleșilor lor, devenită obsesie, o să fie modificarea legilor justiției ca să-i scape de închisoare pe șefii lor. Aceiași alegatori seduși de promisiunea creșterii salariilor și pensiilor n-aveau de unde știi că în nici doi ani vor afla pe pielea lor ce înseamnă creșteri haotice de prețuri dar nici că țara va ajunge în mâinile unui personaj condamnat la închisoare, care le va cere scuze pușcăriașilor și va impune legi doar ca să-și scape pielea.

Astăzi în ziua moțiunii de cenzură  ar trebui să le spună șefilor lor care îi mână ca pe oi afară din sala de plen, unde le e locul, că au dreptul să voteze, că reprezintă mii de alegători și că refuză să fie părtași unui grup controlat de un infractor.

Daniel Suciu, Doina Pană și Ioan Simionca eliberați-vă de frică și arătați că refuzați să mai fiți conduși de un grup de analfabeți funcționali mânați de la spate de un dublu condamnat. Ioan Deneș, arată că mai importantă decât o vremelnică funcție de ministru e curajul de a te uita în ochii copiilor și nepoților și de a le spune peste ani că te-ai străduit să o ții în făgașul democratic. Daniel Suciu ești lider de grup la PSD și ai fi putut, ca un politician încă foarte tânăr ce ești, să arăți că nu împărtășești aceleași valori cu un condamnat penal. Poate cuvântul tău de reprezentant al unei alte generații și de fost jurnalist ar fi cântărit printre colegii tăi, chiar dacă Liviu Dragnea este cel care te-a înscăunat lider de grup.

Arătați cu toții că mai aveți o fărâmă de demnitate și eliberați țara asta de alte câteva luni în care e împinsă cu obstinație către prăpastie! Și dacă asta nu vă motivează suficient arătați măcar că mai vreți ca partidele voastre să existe și după 2020 și să nu facă implozie de la atâta aversiune populară. Și mai ales, nu uitați că alegătorii și apoi istoria vă va judeca.

 

Stelian Dolha, primvicepreședinte PNL Bistrița-Năsăud

2 COMENTARII

  1. draga domnule Stelian, am votat cu PSD, recunosc.La fel recunosc si ca unii din fruntea acestui partid nu au ce cauta acolo!!!! dar salariul meu brut a crescut. In spitalul judetean si policlinica este absolut totul la standarde occidentale(excluzand patinajele unora care deservesc).Ma uit in jur si vad ce amploare au luat constructiile din nou, si muuuulti investitori sunt liberali.Vad ca unele legi se indreapta in conformitate cu cerintele CE, asa ca sa fim si noi civilizati.Cuiva ii pasa de alocatiile copiilor care ajung la parintii lor fumatori si bautori, la protectia victimelor abuzurilor, si la multe alte incercari de a face mai bine. Acuma sa vi tu liberal fiind sa sa spui ca totul este gresit sa nu recunoasteti nici macar o masura ca ar fi bine….este ipocrizia specifica unui partid mort PNL, absorbit de un partid oportunis PDL si ajutat de un partid extremist rau de tot USR.
    Nu vreau sa veniti la putere, nu vreau atata timp cat exista un astfel de limbaj la adresa celor pe care ii considerati adversari politici, si sa tolerati mesajele de intimidare, amenintare sau jignire, pe principiul nici usturoi n-am mancat, nici gura nu-mi miroase!!!!! ati facut dovada putintei voastre la alegeri! Zero!!!

  2. Exact domnule Dolha. Nu va mai raciti gura de pomana, ca ” ramane cum ne-am inteles ” ( la alegerile legale si democratice ) . Daca va veti consolida politic si veti avea variante viabile de guvernare, la urmatoarele alegeri s-ar putea sa optam ptr Dvs, dar zau… deocamdata bateti „campii ” aiurea !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.