Ștefania Stere: PSD folosește referendumul pentru familia tradițională pentru a se răzbuna pe PMP

188

Ştefania Stere, vicepreşedintele PMP BN, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă că PSD foloseşte referendumul pentru familia tradiţională pentru a se răzbuna pe PMP. 

 

„Ieri ( n. r. – 20 septembrie) a apărut o Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului, nr. 86/2018, prin care PSD ne arată că foloseşte referendumul pentru familia tradiţională, pentru a se răzbuna pe PMP. În această ordonanţă de urgenţă există o prevedere care are un singur efect pentru noi, interzicerea prezenţei reprezentanţilor PMP în secţiile de votare de la referendum. Este un lucru extrem de grav! Această ordonanţă interzice acelor partide parlamentare care nu au un grup parlamentar propriu, să aibă delegaţie în secţile de votare, prin urmare, nu vom putea avea  reprezentanţi în secţiile de votare”, a spus Ştefania Stere.

Vicepreşedintele PMP Bistriţa-Năsăud spune că este dorinţa tuturor ca Guvernul Dăncilă să fie înlăturat, însă PMP este singurul partid din opoziţie care a făcut paşi în această direcţie.

„PSD sancţionează PMP pentru criticile pe care acesta i le-a adus lui Liviu Dragnea şi guvernării, precum şi pentru insistenţa cu care PMP susţine că ne găsim într-un moment bun pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă, printr-o moţiune de cenzură.  Este o părere şi o dorinţă a tuturor ca acest guvern să fie înlăturat.

PMP

PMP este singurul partid din opoziţie care a şi făcut paşi în această direcţie. A fost redactată o moţiune de cenzură, care aduce critici, printre altele şi reprimării violente a protestului din 10 august. Practic, este o modalitate extrem de clară prin care PSD se răzbună pe PMP, singurii care au o voce în opoziţie cu privire la ce se întâmplă în acest moment în ţară”, a precizat Stere.

Potrivit Ştefaniei Stere, măsura PSD impusă prin ordonanța de urgență cu privire la prezența reprezentanților partidelor politice este una cu intenție directă la adresa PMP.

„PSD a ţinut morţiş să introducă restricţia aceasta pentru PMP, chiar cu riscul de a compromite această iniţiativă civică susţinută de atâţia oameni din România, peste 3 milioane de cetăţeni.

Avem şi demersuri făcute cu privire la această ordonanţă de urgenţă, PMP a trimis o scrisoare către Avocatul Poporului Victor Ciorbea, prin care a cerut să sesizeze Curtea Constituţională cu privire la această ordonanţă. De asemenea, PMP a sesizat şi Comisia de la Veneţia, printr-o scrisoare adresată preşedintelui acestei comisii”, a subliniat Ştefania Stere.

1 COMENTARIU

  1. Nu doamna ! Foloseste Referendumul pe post de ” prostie nationala ” , preluata de la niste pastori protestanti si neoprotestanti, asociata cu popii religiilor crestine traditionale, care vor ei cu orice pretz ca totul sa ” treaca pe la Biserica lor „… UNDE SE PERCEPE ” ZECIUIALA ” , altfel NU SE MAI NUMESTE FAMILIE ! SPER CA PRICEPETI …
    Sunt convins ca acest Referendum NU VA avea rezultat POZITIV si ca oamenii ori nu se vor duce la vot, ori vor vota INVERS , dar stau si ma gandesc, daca cumva ” trece pozitiv ” … cum vor aplica legile prin care se acorda ajutoare familiilor nevoiase ( dupa legea valabila acuma ) care nu sunt neaparat ” intemeiate prin CASATORIA oficiala dintre un barbat si o femeie „… (?!) si daca definitia data NOTIUNII DE FAMILIE , prin Codul civil roman si cel al familei, mai este valabila SAU BA ( ca doara plozii facuti n-au picat pe hornoi, din cer… adusi de ” Mos Craciun ” si … tot de un ” Barzoi ” au fost „plantati ” … doar ca fara ” zeciuiala ” si nu neaparat in ” cuibul ” … de pe oarece stalpi de curent … !
    Sau… poate ca de acuma incolo , la aceste familii le vor spune ” BARZOI „… ???
    Intreb doar … , la care sa-mi raspunda domnii pastori si popi ai bisericilor care au initiat aceasta prostie nationala, dar nu cand se intorc de la ” inmormantare sau cununie ” … ci inainte de oficia aceste evenimente ( de FAMILIE ) . Stiti Dvs de ce dupa … !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here