Beneficiile apei termale de la Tășnad, județul Satu Mare, sunt cunoscute de toată lumea. Acestea sunt extrem de curative pentru o serie vastă de afecțiuni, motiv pentru care persoanele trecute de prima tinerețe sau cele trecute prin boală, aleg această destinație pentru concediul lor.

Dar Ștrandul Tășnad este mai mult decât un loc de agrement pentru această categorie de persoane. El poate satisface dorința de relaxare dar și de distracției și a publicului mai tânăr sau a celui care caută diversitate în concediul lor. Iar ceea ce oferă această destinație se apropie de ceea ce oferă resorturile exotice. Și aici este vorba atât de dotări cât și de servicii.

Toate serviciile sunt la îndemâna turiștilor 

În primul rând există o serie de locuri de luat masa, accesibile chiar fără a se ieși din perimetrul ștrandului, ieșirea fiind oricum permisă, reintrarea făcându-se pe baza brățării primite la intrare. Astfel se oferă un confort sporit turiștilor, care nu mai sunt nevoiți să părăsească ștrandul pe tot parcursul zilei.

Pe lângă acest aspect, ștrandul este dotat cu șezlonguri și umbrele, care sunt gratuite pentru turiști, în limita disponibilității. Jacuzziurile vin in completarea relaxării și oferă momente de răsfăț turiștilor.

Tinerii au parte de distracția dorită 

Bazinul cu apă rece este cu siguranță atracția tinerilor dornici de o altă atmosferă și pasionați de înot. Aici atmosfera este mai veselă și antrenanta, exact ceea ce își doresc cei veniți în concediu la Tășnad pentru distracție.

 De anul acesta este disponibil un nou bazin, unul cu tobogane, care este punct de atracție pentru copii și adolescenți, dar nici adulții nu se feresc de câteva clipe de adrenalină, alunecând de la înălțime până în bazin.

Pentru cei mai mici dintre turiști, bazinul copiilor este locul ideal de bălăceală. De asemenea aceștia dispun și de un spatiu de joaca dotat cu tot ce și-ar putea dori.

Activități de gimnastică acvatică pentru seniori

Activitățile precum gimnastica acvatică și masajul sunt extrem de indrăgite de persoane de toate vârstele, care spun prezent sesiunilor de mișcare coordonate de o persoană acreditată.

Aceste activități aduc un plus celor prezenți, fiind o dovadă că cei care coordonează soarta Ștrandului se îngrijesc de bună dispoziție a turiștilor.

Posibilitatea de activități sportive completează tot ce ai aflat până afund esore Ștrandul Termal Tășnad, iar aici discutăm fie de închirierea de biciclete de la Centrul de Informare Turistică, pentru un tur al zonei, o zi de pescuit pe barajele din zona, cât și de închirierea terenurilor de tenis, tenis cu piciorul și fotbal, din incinta ștrandului.

 Dacă nu erai sigur unde să îți petreci concediul în această vară, acum ai motivele potrivite pentru a alege Stațiunea Turistică de Interes Național – Tășnad, județul Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.