Sub deviza cine e corect trebuie să plece că „a deranjat serviciile”, ei bine soţii Radmacher, ambii procurori, sunt sabotaţi la instituţiile în care activează.

Pe de-o parte doamna Carmen Nela Radmacher a rămas fără procurori în subordine la instituţie, după ce „cineva” i-a împrăştiat pe colegii ei şi a considerat că nu mai e nevoie de personal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud. Ba mai mult, aceasta, recent întoarsă din maternal a ajuns să lucreze până şi duminica, ce să mai vorbim de sutele de ore în care aceasta stă peste program.

Mafia a fost deranjată şi de către soţul acesteia,procurorul şef de la DIICOT – Biroul Teritorial Bistriţa- Năsăud, Raul Radmacher. Sabotarea acestuia este efectuată de însuşi Lumperdean, cel ce se află în subordinea sa.

Ioan Lumperdean îi ascunde acestuia informaţii şi îl sabotează în tot oraşul cu informaţii infame şi greu de crezut că i s-ar potrivi lui Radmacher.

Planul de fapt este ca cei doi soţi să ceară să fie repartizaţi la instanţele din Cluj, iar în locul lor să vină alţi justiţiari ce pot fi dresaţi pentru ca totul să meargă „ca pe roate”.

 

Materialul din aceasta pagina a fost un pamflet, trebuie asadar tratat ca atare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here