Fostul şef al Serviciului Român de Informaţii de la Bistriţa-Năsăud şi-a pus soţia aproape de casă.

Potrivit zvonurilor, recent, Ioan Mocanu, fostul ”creier” al SRI BN a intervenit pentru ca jumătatea lui să adusă înapoi pe postul din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa.

Aparent, despre venirea doamnei Mocan s-a ştiut cu foarte puţin timp înainte, tocmai pentru ca nimeni să nu contracareze mişcare făcută de Ioan. Însă, cu toate acestea, colegii de la instituţia spitalicească s-au îngrămădit să se prezinte şi să se împrietenească cu nevasta fostului SRI-st. Doamna Mocan, ştim că aveţi cine să vă aducă ceaşca de cafea, până şi când nu aveţi poftă, dar tare ne-ar plăcea să vă vedem un dosar de concurs pe postul în care v-aţi reinstalat.

Eh, am glumit… lucrurile nu sunt chiar aşa roz. Dimpotrivă.

Cu toţii ştim că femeia a fost asistentă şefă la Spitalul Judeţean în perioada de glorie a lui Ioan la fruntea SRI Bistriţa. Dar în 2013, când s-a făcut celebra rocadă cu Oltean şi Cecan, Mocanu a a plecat la Târgu Mureş şi pe soţie a rezolvat-o la Spitalul Judeţean de acolo. Între timp cei de la BN au angajat o alta femeie, tot cumsecade, pe postul respectiv. Iar acum respectiva a fost dată la o parte pentru a-i face loc doamnei Mocan. Motiv pentru care colegii de muncă o cam bârfesc pe la colţuri pe soţia lui Mocan şi protestează în şoaptă împotriva acestui abuz.


Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare…

4 COMENTARII

  1. Pamflet sau nu, afacearea este reala, asa ca pe la noi.pentru ca tov. Macan se pregateste de pensionare si s-a gandit sa-si aranjeze consoarta, evident pe sistemul clasic romanesc, adica pile- relatii- interventii stiindu-se apropierea lui de directorul spitalului cu care colaboreaza de ani buni…Deci sa nu ne mire miscarea facuta „la ceas de taina” asa cum obisnuieste Mocan de altfel in toate cazurile unde interesul lui personal primeaza…
    La fel cum a procedat si cu apartamentul din Bistrita, care initial era locuinta de serviciu ca mai tarziu sa si-l insuseasca, dupa ce a fost renovat si modernizat pe banii institutiei.

  2. E adevarat ce se vorbeste. Tanti Mocanu a fost bagata pe gatul celor de la spital de catre nenea Gelu Buta, mare prieten si sfatuitor al lui Nelutu Mocanu. Treaba este ca lumea vorbeste doar pe la colturi, chiar si acuma dupa trei decenii de la Revolutie; am ramas tot cu aceleasi obiceiuri de a comenta in loc sa punem lucrurile la punct si sa facem curatenie.Si apoi ne miram de ce merg treburile prost in Romania si de ce smecherii reusesc sa se descurce mereu…
    Oare in tot spitalul nu are nimeni curaj sa bata cu oumnul in masa si sa faca putina ordine?

  3. A judeca,din barfe,susanele,e usor.Noi insine de suntem convinsi ca am pacatuit sau gresit cu ceva,sa cerem iertare.De judecat ,exista acolo SUS,CINEVA care Vede si Aude tot.E Vremea INDREPTARII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here