Un bărbat din Bistrița a ajuns după gratii pentru următoarele 30 de zile, din cauză că, joi, a încălcat măsurile impuse prin ordinul de protecție impus de instanță împotriva sa, respectiv să nu se apropie de soția sa, pe care a agresat-o anterior. În plus, acesta a mai agresat o persoană în încercarea de a ajunge la soție.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au dispus, ieri, reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 28 de ani, din Viișoara, cercetat într-un dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița. Astăzi, a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile, care de altfel a fost admisă.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Bistrița în dimineața de ieri, după ce ar fi agresat o persoană și s-ar fi apropiat de soția sa, deși îi era interzis prin ordin de protecție, emis de către instanță. Femeia se afla în municipiul Bistrița, în curtea grădiniței unde a dus-o pe fiica lor.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că față de cel în cauză a fost dispusă măsura carantinării din data de 16 februarie a.c. Ulterior, în data de 18 februarie a.c., măsura a fost suspendată, rezultatul testării SARS-COV-2 fiind negativ.

Polițiștii de la Ordine Publică Bistrița continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here