Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltătii Rurale Sorin Roșu-Mareș și-a lansat candidatura pentru funcția de primarul al municipiului Bistrița. Acesta va candida din partea Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal).

”Sunt onorat să fiu candidatul Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal) la funcția de primar al Bistriței. (…) Experienţa pe care am dobândit-o în aceşti ani, atât în mediul privat, apoi ca antreprenor, ulterior ca şef al unei instituţii care se ocupă de accesarea fondurilor europene (…) iar în ultimul timp funcţia de demnitar al statului român – cea de secretar de stat – mă obligă să-mi asum această candidatură. Mă obligă să dau înapoi bistriţenilor şi Bistriţei ceea ce mi-au dat ei mine. Adică tot ceea ce am obţinut până acum a fost şi prin aportul lor. (…) Îmi doresc ca această experiență a mea să fie un plus pentru Bistrița”, a declarat Sorin Roşu-Mareş.

Candidatul PPU a precizat că își doreşte ca Bistriţa să fie un oraş modern și că oamenii sunt resursa principală a programului său electoral, pentru că își dorește ca oamenii să ajungă să aprecieze tot mai mult orașul.

”Bistrița este privită de cei care o vizitează foarte bine, dar nu și de locuitorii ei. Eu vreau să schimb acest lucru, să fie mulțumiți și cei care locuiesc aici”, a mai spus Sorin Roșu Mareș, care a completat că lista de consilieri nu a fost încă definitivată.

Lista de consilieri a PPU-SL pentru Consiliul Local Bistrița este deschisă și îi rog pe toți cei care vor să vină alături de noi să o facă”, a adăugat Sorin Roșu-Mareș.

La evenimentul de lansare a candidaturii lui Sorin Roșu-Mareș la funcția de primar al municipiului Bistrița au mai participat parlamentarii umaniști Grațiela Gavrilescu și Ioan Simionca.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here