Președinte Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a anunțat că Sorin Hangan este propunerea liberalilor pentru funcția de viceprimar al Bistriței. A doua funcție de viceprimar al municipiului va fi ocupată de o persoană care va fi nominalizată de USR-PLUS.

”Domnul Sorin Hangan va fi viceprimar al Bistriței din partea PNL. Din partea USR-PLUS, pe cine va desemna USR-PLUS”, a declarat Ioan Turc într-o emisiune de la Info Bistrița.

În aceeași emisiune, liderul liberalilor din județ a vorbit și despre funcțiile de vicepreședinți de la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. Despre acestea, Turc afirmă că una va reveni PNL, nominalizarea pentru aceasta fiind Ioan Zăgrean, în vreme ce a doua funcție ar putea fi ocupată de un membru PMP, asta în condițiile în care partidul condus de Ionuț Simionca ar accepta să încheie o înțelegere cu liberalii pentru a forma o majoritate în CJ Bistrița-Năsăud.

”Dacă noi vom încheia un acord cu PMP, cu certitudine, în mod categoric, la nivelul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, un vicepreședinte va fi PNL și unul PMP”, a mai spus Ioan Turc.

3 COMENTARII

 1. Da’ altu mai bun nu ați găsit? Din punctul meu de vedere Peteleu era cel mai în măsura să fie viceprimar. Cu oameni ca Hangan, vă dați cu „stângu n dreptu” de la început. Păcat!

 2. Bravo Vasile , subscriu.
  Dl Peteleu era cel mai potrivit, ada cu directorii slab pregatiti, aroganți, puturosi dar mai ales indoctrinati de Crețu ii va fi foarte greu.
  Peteleu nu a fost sustinut de Hangan in CL decat asa de ochi lumii el a fost mai degraba psd-ist.
  De trebuie musai sa pui oameni care nu mărită sa ocupe acest fotoliu?
  Domnule Turc va averitizez ca nu vei face mare lucru nu vei avea cu cine.
  Nu va trece mult si o sa vezi cu ce o sa te confrunti in primaria lui Cretu.

 3. Domnul Peteleu ar fi cel mai potrivit pentru functia de viceprimar.
  Are toate datele necesare, bun IT-ist, bun simt, perseverenta, inteligenta.
  Domule primar Ioan Turc v am votat cu speranta si dorinta ca o sa va înconjurați de oameni adevărați, nu Hangan Linu sotul lui Morar Diana, Cicioc etc.
  4 ani vor trece repede si o sa ajungeti sa platiti pentru aceste hotarari luate pe genunchi si promisiuni de campanie.
  Avem incredere domnule Turc ca ve ti analiza si gândi corect. In primaria lui Cretu o sa ca confruntati cu sefi dezinteresati, slab pregatiti, indoctrinati. O sa fiti cam singur. Pana ve ti face curateni a promisa trebuie sa incepeti cu promisiunile facute in campanie, piata agro pedte iarna, iluminat atat cat ve ti reusi, reparat strazi pentru a deveni practicabile, sunt peste 300 neasfaltate si nu stiu care sunt cele 84 straxi asfaltate de Cretu si Niculaie.Sunt bistritean si m am strafuit sa le gasesc si am constatat inca odata cate minciuni au spus astia doi si clica lor.
  Lăsați promisiunile de campanie acestea o sa va traga in spate.
  Inca mai credem in dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here