Sorin Hangan: Niciun proiect serios nu a dezvoltat guvernarea PSD împreună cu Primăria Bistriţa din 2012 încoace

58

Consilierul local liberal Sorin Hangan îl critică dur pe primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, despre care spune că a pierdut foarte multe oportunități de a implementa proiecte benefice pentru oraș. „De 7 ani nu s-a mai întâmplat nimic”, spune consilierul liberal.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Sorin Hangan în critică dur pe primarul Ovidiu Crețu, despre care spune că din 2012 încoace nu a dezvoltat niciun proiect serios, deși a avut alături un guvern PSD. Anterior acestui an, deși edilul bistrițean s-a plâns că nu este sprijinit de guvern, Bistrița a primit finanțare pentru o serie de investiții, asta în condițiile în care România a traversat și o perioadă de criză economică.

Niciun proiect serios nu a dezvoltat guvernarea PSD împreună cu Primăria Bistriţa din 2012 încoace. În perioada de criză economică, primarul oraşului se plângea că nu e sprijinit de guvern, dar atunci oraşul a primit finanţare europeană pentru pasaje, parc şi pentru modernizarea liceului L. Rebreanu. A fost modernizat drumul spre Sigmir, Budacu de Jos şi a fost construită baza sportivă Sigmir din fonduri de la guvern. Blocurile ANL s-au construit până în 2012 cu prioritate, cartierul de case şi blocuri din Subcetate a fost construit de la zero. În urmă cu 20 de ani, acolo era păşune. Finanţarea Parcului industrial a fost aprobată de asemenea încă din 2010. 7 km din DN 17 s-a modernizat încă din 2007. De 7 ani nu s-a mai întâmplat nimic„, a scris alesul liberal bistrițean.

Totodată acesta accentuează faptul că niciunul din cei patru premieri ai PSD nu au susținut Bistrița.

Niciunul din cei 4 prim miniştri ai PSD n-au făcut nimic pentru oraş. N-avem centură ocolitoare, n-avem piaţă modernă, şcolile generală 4, 5, Liceul de Muzică se degradează, iar principalele bulevarde au rămas nemodernizate. Nici măcar Wonderland n-a primit sprijin de la guvern, fiindcă a fost considerat un proiect care nu e prioritar. Asta pe bună dreptate. Majoritatea municipiilor au bazine de înot construite de guvern, dar primarul a ratat şi această oportunitate„, a subliniat Hangan.

în acest context, consilierul liberal îi aduce aminte lui Ovidiu Crețu faptul că mai are la dispozițe doar o vară și un singur buget de aprobat înaintea alegerilor locale din 2020.

Aşa încheiem şi 2018. Fără prea mult entuziasm, fiindcă Guvernul tocmai a tăiat un miliard de euro de la investiţii. Mai aveţi o vară la dispoziţie domnule primar şi un buget de aprobat. Cel din 2020 o să-l rectificăm după alegerile din iunie fiindcă aşa nu merge treaba„, a scris Sorin Hangan.

1 COMENTARIU

  1. Ei nici chiar asa ! Cum nu exista proiect serios ? Ati auzit de vestitul proiect DRUJBA din Piata Centrala ? Numai sa si reuseasca ? Cand vor auzi estia de la comisia de Mediu de la UE nu stiu zau daca sponsorizeaza asemenea aberatii ale edilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here