Bărbatul din județul Arad, care a urcat la volan, miercuri, și a produs un accident rutier care s-a soldat cu moartea unui dintre fii săi aflat în autoturism, a fost arestat prventiv, joi de magistrații de la Judecătoria Beclean.

Astăzi, bărbatul din Arad, cercetat pentru ucidere din culpă, a fost reținut de polițiștii din Beclean, pentru 24 de ore, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

În această după-masă a fost prezentat Judecătoriei Beclean care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acesta urmează a fi depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bistrița-Năsăud.

Reamintim că, miercuri, pe DN 17D în localitatea Chiuza a avut loc un accident de circulație, care s-a soldat cu moartea unui băiețel de doar 5 anișori, fiul bărbatului din Arad și rănirea destul de gravă a unei alte persoane, de asemenea pasager în același autoturism. Acesta din urmă, este un bărbat în vârstă de 57 de ani, din localitatea Mocod, care a ajuns la spital cu policontuzii. În momentul de față el este conștient, cooperant, stabil hemodinamic și respirator, fiind internat pentru supraveghere medicală la Secția Neurologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Șoferul, de 31 ani din Arad, a ajuns și el, ieri, la spital, cu policontuzii, conștient, cooperant, în stare stabilă, însă a fost externat cu recomandare de tratament la domiciliu.

În urma accidentului, polițiștii au constatat că acesta era băut, etilotestul indicând 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here