politist oug 84

Deși avea permisul de conducere suspendat, o femeie nu a ținut cont de interdicție și a urcat la volan. Pe DN 17 a efectuat două depășiri neregulamentare, motiv pentru care a fost oprită de polițiști, iar astfel oamenii legii au descoperit că femeie a încălcat legea. Drept urmare i-au întocmit dosar penal.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 1 iulie, în cadrul activităților de monitorizare a traficului rutier, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au oprit un autoturism al cărui conducător auto a încălcat regulile de circulație, în sensul că a efectuat două manevre neregulamentare de depășire.

„Autoturismul în cauză se deplasa pe Drumul Național 17, pe direcția Vatra Dornei înspre Bistrița, iar la volan a fost identificată o femeie de 48 de ani din Poiana Ștampei, județul Suceava. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că aceasta are suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.  

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis. Totodată, femeia a fost sancționată pentru abaterile de natură contravenționale săvârșite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.