Un bărbat din comuna Dumitra, care se afla la volanul unui autocamion prin localitatea Feldru, a pierdut controlul volanului și a lovit trei autoturisme parcate pe marginea DN 17D. Polițiștii l-au amendat pe șofer și i-au suspendat permisul pentru 90 de zile, în condițiile în care acesta era ușor băut.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit, vineri, la un accident rutier pe raza localității Feldru pe Drumul Național 17D.

Din primele verificări, a rezultat faptul că un autocamion condus de un bărbat de 60 de ani din Dumitra în timp ce se deplasa pe Drumul Național 17D, prin localitatea Feldru a colizionat trei autoturisme parcate, fără a se înregistra rănirea vreunei persoane.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului autocamionului, a rezultat valoarea de 0.09 mg/L alcool pur în aerul expirat. 


În consecință polițiștii au dispus sancționarea contravențională a bărbatului, fiind aplicată totodată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here